perjantai 30. tammikuuta 2015

Pitkästä aikaa ryhmäliikuntatunnilla

Päivä lähti hyvin käyntiin koiran kanssa lenkkeillen. Mentiin tuttu 3,3 km lenkki, nyt kylläkin rauhallisemmin 48 min. Matkalla yksi puhelu ja koiratapaaminen :) Lenkki ei kulkenut nyt ihan niin hyvin kuin olisi ollut toivottavaa, mutta tulihan tehtyä.

Aamupalalle en kuitenkaan heti lenkin jälkeen päässyt kun piti tytölle lähteä viemään koululle hammasharjaa. Oli unohtanut kotiin ja hammastarkastus oli sovittuna. Jäin sitten vielä suustani kiinni parin henkilön kanssa. Tuli aika kiire huitasta (myöhäinen aamupala) kaurapuuro ja kanamuna nassuun. Autossa matkalla yhteen tapaamiseen hörpin smoothien.

Tapaamisen jälkeen ennen kauppareissua söin välipalan (proteiinipatukka, hedelmäsose ja pähkinät). Hyvä olikin, että olin näin kaukaa viisas, sillä aina siellä kaupassa menee aika. Kotona ehdin ottaa pienet torkut ja syödä at1. Tämän päivän ateria olikin herkkua, kaalilaatikkoa/soppaa, nam :) En tiedä oikein kummaksi sitä kutsuisi, sisälsi vain jauhelihaa ja kaalia + lihaliemikuutiosta osan. Lientä oli vähän sopaksi, mutta paljon laatikoksi. Tosi herkkua kyllä oli, eikä tuntunut yhtään että olisi laihiksella.

Sain ystävältä lahjakortin jumppasalille ja lähdin kokeilemaan kehonhuoltoa. Jumppa oli minulle kuitenkin liian nopeatempoinen ja sisälsi sen verran liikkeitä joita en voinut ihan täysillä tehdä, että luulen, ettei kannata mitään kuukausikorttia ainakaan vielä hankkia. Rullan käyttö sekä lihaskuntoharjoittelussa, että kalvojen käsittelyssä oli uutta ja hauskaakin. Kyllä tuntui yhdessä jos toisessakin paikassa tuo rullaus ja uskon, että kun sen hallitsee kunnolla, niin johan alkaa ihan tosissaan sattumaan. Jumpan jälkeen rentouduin "hetken" infrapunasaunassa. Voin todeta, etten ainakaan vielä jäänyt siihen koukkuun. Kanssasaunojat ohjeistivat, että n. 20 min ja hien pitäisi virrata. Istuin 50 min, eikä ollut kuin otsa kostea ja ainoastaan selässä valui hikinorot.

Kotona olinkin sitten aika myöhään ja at2 ja iltapala oli napsittava peräjälkeen, ei vain voinut mitään. Päivä on ollut taas vaihteeksi helppo. Riittävästi tekemistä, ettei ole ehtinyt syömisiä tai nälkää miettiä. Eikä se nälkä ole oikeastaan vaivannutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti