sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Herkuttelua ja pohdintoja jatkosta

Olin niin varma, että extraan menen, nyt vähän mietityttää. Olen saanut pudotettua nyt suht samoin kuin aikoinaan Painonvartijoiden ohjeillakin. Tuolloin 3 kk -> - 10 kg. Nyt takana tätä päivän vajaa 4 viikkoa -> -3,6 kg. Jos siis 6 viikon aikana pudotus olisi 5 kg, niin menisi suht samoin. Toki tässä on vielä pari viikkoa aikaa.
 
Sinänsä olen kyllä onnellinen, että SD:n lähdin mukaan. Tuonut monta hyvää juttua mukanaan, niin kuin olen jo aiemmin kertonutkin. Veden juonnin, öljyn käytön, ateriarytmin ja vaihtelevat kasvikset. Erinäisiä oppeja on tarttunut sivustoa lukiessa.
 
Vaikka hiilareiden vähyys ei nyt mitenkään ylivoimaista ole ollut, niin olisihan se kiva välillä sitä perunaakin syödä... Olenkin nyt miettinyt ottavani halutessani puuron/leivän + vähän rasvaa mukaan ja päivän toiselle aterialle perunaa/pastaa/riisiä. Saisi vähän vaihtelua ruokiin, pudotettavaa kun on vielä niin paljon. Mutta katsoo nyt mikä on mieli kuuden viikon lopussa.
 
Tänään on ollut kivan virkeä olo. Aamuaerobinen jäi väliin ja "urheilua" on ollut vain iltapissatus lähikaupalle ja takas (vajaa 2 km). Ruoat ovat olleet oikein herkkuja. Tein meinaan päivällä ensin tortilla kokeilun kaalinlehdellä ja toisen osan otin ilman kaalia (paljon parempi). Illalla tein dippilautasen ja voi nam kun oli herkkua! Aikaa menikin pupeltamiseen melkein tunti :)
 
"Tortilla":
Ensimmäisen version tein kaalinlehdelle, eli se, jauheliha ja raejuusto mikroon.
Täytteeksi tomaattia, kurkkua, sipulia ja salsakastiketta sekä pieni loraus valkosipulioliiviöljyä.
Muuten ihan hyvää, mutta kaali maistui liikaa.
Toisen version ladoin samat asiat ilman kaalia. Todella hyvää. Maissilastuja jäin kaipaamaan, mutta muuten oli kyllä ihan sellainen olo kuin olisi tortillaa syönyt. Juomana vieläpä Zero Cola :)
 
 

Illan dippilautanen:
Dippi avokadosta ja raejuustosta. Maustettu suolalla ja pippurilla.
Dipattavana broilerinfilettä ja porkkanaa. Janojuomana Zero Cola, mutta vesi sopi lopulta paremmin.
Todella hyvää, mutta hidasta syötävää :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti