lauantai 14. helmikuuta 2015

Tutustuminen lähikuntosalin jumppiin

Aamu alkoi mukavasti. Nukuin pitkään, aamupala ja tutustumaan lähikuntosaliin. Käytiin mieheni kanssa sekä DanceParty tunnilla, että Trigger piste rentoutuksessa. Molemmat oli kivoja. Kuntosali/jumppa paikka vaikutti muutenkin kivalta ja ostettiin sinne 10x kortit jumppiin ja salille.

Kotona olikin sitten jo ruoanlaitto edessä ja sen jälkeen torut. Ilta meni leipoessa tytön huomisiin juhliin. Täytekakku on nyt valmiina, samoin hyydykekakku päällistä vailla valmis. Muffinithan tehtiin jo eilen.

Vaikka päivä lähtikin mukavasti liikkeelle, niin illalla on ollut koko ajan ärtynyt olo. Leipominen ja painonhallinta eivät ole niitä mukavimpia yhdistelmiä. Harjoitelma mangohyydykekakkuakin kun on ollut edelleen jäljellä. Tuntuu, että vaikka olenkin syönyt sallitusti (ehkä vähän nuolaissut kermalusikkaa), niin peilistä katsoo turvonnut olento. En siis ihan kauheasti odota huomiselta punnitukselta, eikä tekisi mieli mittailla. No huomenna sen sitten näkee.

Myönnän, että harmitusta on aiheuttanut myös se, että mieheltä saan nykyään niin kovin harvoin kukkia. Salaa niitä toivoin tänään saavani, mutta ei. Oli aikoinaan niin romanttinen ja kantoi kukkia vähän väliä, niisk. Kait se on huomenna mentävä itse kukkakauppaan.

Nyt hyvää yötä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti