tiistai 3. helmikuuta 2015

Tähän mennessä paras treeni

Tänään on ollut ihan huippu päivä! Tein aamusta 4,4 km / reilu tunnin lenkin koiran kanssa. Vähän kyllä väsytti kotiin tullessa. Puolenpäivän jälkeen päätin hoitaa kotitreenin pois alta. Laitoin Radio Novan treeni soittolistan soimaan Spotyfystä ja ajattelin kokeilla vähän crostraineria. Polkasinkin siinä sukkelasti 10 min, oma ennätykseni, eikä tehnyt edes tiukkaa. Oli tosi hyvä draivi vetää kun oli oikeanlaista musaa! Sai niin hyvän rytmin :)

Kotitreenissä tein nyt ensimmäistä kertaa maksimeilla. Yllätyin kuinka monessa liikkeessä sain lisätä jo toistoja ja askelkyykytkin pystyin nyt tekemään kaikki 15 alkuperäistä. Niissä ei ollut vielä tarvetta lisätä ;) Aikaa kului kahteen kertaan tehdessä ja alkulämmittely crostrainerilla mukaan lukien, pari tuntia. Pidin pidempiä välejä kun katselin tekniikkavideoita ja tarvitsin palautumisaikaa :) Seuraavalla maksimikerralla koitan vetää enemmän putkeen. Illan on jalkoja särkenyt ja lavoissa tunnen, että jotain on tehty :)

Ruokailuissa tuli tänään aivan liian pitkiä välejä. Iltapala ei ollut "ihan" sellainen kuin pitäisi kun yhdistin aterian ja iltapalan. Siitä syntyi aivan tajuttoman hyvä munakas. Aterioiden yhdistäminen jatkuvasti ei ole sallittua, mutta poikkeustapauksissa kyllä. Voisin ajatella, että sellaisen poikkeuksen tullessa yhdistäisin aterian ja välipalan näin :)

Munakas:
Neljän kanamunan valkuainen
100 g broilerin jauhelihaa
50 g kalkkunaleikettä
sipulia
tomaattia
Napolitana salaattisekoitusta
suolaa
pippuria
hiukan rypsiöljyä paistamiseen

Paistoin jauhelihan, kalkkunaleikkeen ja sipulin. Lisäsin valkuaiset. Kun munakas oli valmis laitoin päälle kasvikset, suolaa ja pippuria. Salaattia otin syödessäni lisääkin. Toki sitä öljyä olisi pitänyt salaattiin lorauttaa, mutta jäi nyt tekemättä. Oli ihan törkkeen hyvää :)

"Virallisen" punnituspäivän paino 85,0 kg, eli -1,2 kg edellisestä ja kokonaisuudessaan neljässä viikossa -3,4 kg. Ihan hyvä :) Nyt on tullut hypittyä vaa'alla turhankin usein, mutten hepuloi, vaikkei se pienin luku tulisi juuri varsinaisena punnituspäivänä. Itse tunnen kuitenkin kropassani muutokset. Se on juuri niin, että vie 4 viikkoa ennen kuin itse huomaa muutoksen :) Rinnanympärys -2 cm, vyötärönympärys -6 cm kun eilen mittailtiin. Trikoopaidoista huomaa, että ovat löysemmän tuntuisia päällä. Ja kuvissakin on selkeä ero. Tokihan sitä taas kuvitteli jo vatsan kadonneen enemmänkin, mutta kuvissa totuus paljastui. Tästä kuitenkin lähti vain entistä parempi tsemppi. Tällä viikolla yritän tehdä tuon kotitreenin vähintään kolme kertaa, aiemman kahden sijaan.

Jotain on kyllä tosiaan tapahtunut korvien välissä ja huomaan, että hiilareiden vähyydestä huolimatta tämä SD näyttäisi sopivan mulle hyvin. Tytöt leipoivat tänään mariannemuffinsseja kermavaahto kuorrutuksella, eikä mun tehnyt edes mieli :) Tosin enhän ole mitenkään pahasti sokerikoukussa ollutkaan. Mieheni sitä vastoin ilmoitti jo heti kun leipomista suunniteltiin, että hän on syyntakeeton ;) Miehenihän ei noudata SD:tä, vaan syö muuten vähemmän ja kevyemmin. Painoa häneltäkin tippunut jo yli 5 kg. Ihan luvan kanssa mutusteli sitten kolme muffinia. Aikamoista kidutusta tulee kyllä olemaan hänelle, kun vajaan parin viikon aikana pitäisi leipoa Unikon synttäreille kaikenlaista. Pitänee ehkä leipoa kun mies on töissä :)

Ihanaa uutta viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti