torstai 19. helmikuuta 2015

Nälkäpäivä

Nälkä, nälkä, nälkä!

Ei kannattaisi lähteä kouluun ilman kunnon eväitä. Ajattelin, että syön salaattia ja siihen lounaalla kalaa, päivällisellä kanaa. Kala oli kuitenkin oikein kunnolla paneroitu ja siitä jäi aika vähän syötävää. Kanaa puolestani en ehtinyt syödä kun piti jo kiitää yliopistolle luennolle. Otin yliopistolla salaatin ja sen lisukkeet olis olleet kinkku tai fetajuusto. Minä höntti otin sen "kinkun". Ihan kamalaa makkaran siivuahan se oli, jäi syömättä. Olisi se feta ollut sit kuitenkin parempi vaihtoehto, mut kun en yhtään osannut arvioida, että paljonko sitä olisin voinut syödä.

No siirtyihän se nälkä hiukkasen ja Jutan luennon tauolla vedin protskupatukan. Juonnit oli pidettävä vähissä, ettei kesken luennon tarvi hypätä vessaan, joten siksikin suurempi nälkä.

Nyt kotona iltapalarahka, mutta mansikoita otan nyt kyllä vähän extraa.

Mietinkin tässä, että millainen hätävara pitäisi kaapista/kassista löytyä, jottei vastaavia tilanteita pääsisi syntymään?

Päivän kivat asiat ovat:
* koulun kone toimi ja ohjelman oppiminen edistyi
* Jutan luento sai hyvälle mielelle ja herätti ajatuksia, vaikkei varsinaisesti mitään uutta tarjonnutkaan.
* Kävelyä tuli päivän mittaan mukavasti vaikken pitkää lenkkiä päässytkään yhtäjaksoisesti tekemään. Aamun puistolenkki koiran kanssa (1,35 km), koululle mennessä jätin auton läheiselle omakotitaloalueelle ja tietty kävelin takasinkin (2x 0,6 km), luennolle mennessä jätin auton kauemmaksi (2x 0,75 km) ja vielä pieni iltapissatus koiralle. Reilu neljä kilometriä siis kertyi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti