maanantai 23. helmikuuta 2015

SD Extra alkoi

Lauantaina on oli tankkauspäivä tai pikemminkin vapaasyöntipäivä :) Aamulla kävin kuitenkin puntarissa ja ilostuin kovin. Paino 81,4 kg, eli -7kg :)

Lauantain syönnin menivät herkutteluiden parissa. Käytiin mm. PanchoVillassa hampparilla. Yllätyin kun hampurilainen oli kyllä hyvää, muttei maistunutkaan niin taivaalliselle kuin olin ajatellut.

Käynti tuotti myös toisen yllätyksen. Olen vähän suhtautunut epäilevästi ja hymähdellen kun jotkut ovat valittaneet roskaruoan jälkeen ällöttävää oloa, mutta nyt se on sitten ihan omakohtaisesti koettu :/ Hampurilaisaterian jälkeen oli aika ällöttävä olo! :o Eipä tee hetkeen mieli käydä uudestaan.

Väsykin iski ja muistutti hyvin kuinka helppoa on olla diettilounaan jälkeen kun jaksaa hyvin tehdä töitä. Erittäin hyödyllinen kokemus kyllä. Tässä myös huomasi sen, että kun ei "roskaruokaa" ole tullut syötyä nyt säännöllisesti, niin makunystyrät eivät enää käsittele sitä niin suurena herkkuna kuin ennen. Erittäin opettavaista. Omakohtainen ihmiskoe, tästähän oppii paljon :)
 
Sunnuntaina palasin ruotuun yllättävän helposti. Kyllähän taas tuntui ensin, että voi kun voisi syödä mitä huvittaa, mutta niin sitä vaan palattiin dieettiruokien pariin. Liian iltapainotteiseksi tosin meni. Aamulla vaa'alla käynti ei ollut kyllä mukavaa, mutta halusin nähdä miten paino käyttäytyi. Paino nousi reippaasti (kokonaispudotus -5,4kg).

Tänään edelleen "vain" -6kg. Hiukan ärsyttää.
Vaikka tiedän, että hiilarivarastothan siinä vain täyttyivät, niin yllättävän paljon vaikuttaa mieleen :P
No ohjelman mukaisesti jatketaan, joten eiköhän se siitä lähde tippumaan. Tuntuu vain, että ihan ei olisi kannattanut nyt tankata kun tällä viikolla saa muutenkin enemmän noita hiilareita :o
 
Tänään olenkin sitten syönyt SD Extran mukaan. Parasta tämän viikon ruoissa on kun toisella aterialla saa esim. perunaa. Seitsemään viikkoon en ole perunaa syönyt kuin puolikkaan verran. Johtuen siitä, etten ole urheillut niin rankasti, että olisin saanut syödä treenipäivien mukaan.
 
Tänään tein sitten uunissa lohkoperunoita. Pyörittelin ne valkosipulioliiviöljyssä ja maustoin pippurilla ja suolalla. Ai että mitä herkkua! :)



 

2 kommenttia:

  1. itelläkin kokemusta tosta että on tullu huono olo jos on syöny jotain roskaruokaa ja eihä se enää edes maistu samalta kun ennen :D..

    VastaaPoista
  2. itelläkin kokemusta tosta että on tullu huono olo jos on syöny jotain roskaruokaa ja eihä se enää edes maistu samalta kun ennen :D..

    VastaaPoista