tiistai 3. helmikuuta 2015

Hyvän mielen päivä

Aamulenkki jäi tänään (valitettavasti) väliin kun piti heittää lapset kouluun ja käydä kaupassa ostamassa Unikolle sukset. Sukset löytyi ja toimitin ne suoraan koululle. Oli niin ihana sää ja lasten riemu, että jäin koululle toviksi hiihtoa ja mäenlaskua seuraamaan :)

Tänään kahviteltiin kummitytön nimipäiviä hiukan etuajassa. Pöydässä oli muffinssia ja ihanaa juustokakkua, mutta dieetti piti. Otin omat eväät ja kahvipöydässä söin pähkinäistä proteiinipatukkaa kahvin kanssa. Juustokakusta otin ihan lopuksi kahden ihan pienen teelusikallisen verran. Totesin, että tältä maistuisivat ne viimeiset lusikalliset ja kaikki edelliset olisi jo unohdettu. Homma toimi tosi hyvin :)

Kyläily sisälsi mukavasti myös reippailua kun kävimme läheisellä luistelukentällä. Talvikeli helli meitä vain n. viiden asteen pakkasella ja kevyellä lumisateella. Maisema oli niin kaunis. <3 Tällä kertaa me aikuiset emme luistelleet vaan keskityimme vain lasten riemuun. Luistelua ja hiihtoa en tänä talvena uskalla harrastaa kaatumisriskin takia, selkä kun ei sitä välttämättä kestäisi.

Ruokailut ovat menneet tänään todella mallikkaasti, vain aamupala viivästyi. Kummitytön äiti on yksi niitä harvoja, jotka tietävät mitä puuhaan. Siksi pystyin ottamaan välipalan ja ateria 2 sinne syötäväksi. Kotona söin illalla enää iltapalan. Varmasti parhaiten hoidettu ateriarytmi kautta koko tämän dieettini :)

Ai niin, koko kropassa tuntuu, että eilen on treenattu. Ekaa kertaa tuntuu ihan kunnolla, joten perille on mennyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti