keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Keskiviikko ja ärrimurri

Tänään olen ollut ärtynyt ja väsynyt. Juuri nyt väsyttää niin paljon, että kirjoittelut jäävät huomiselle.
Öitä <3

Edit:
Ärsytys lähti heti aamusta ilman sen kummempaa syytä kuin että käväsin vaa'alla. Paino oli toki tippunut edellisestä päivästä 200 grammaa, mutta oli kuitenkin sama kuin jo viime perjantaina. Missä se luvattu nopeampi pudotus tankkauspäivän jälkeen viipyy?!? Ärsytti kun niin olen koittanut ohjelmaa noudattaa, mutta kunnon tuloksia ei tule. Facesta sain lukea kuinka jotkut ovat pudottaneet jo 7-10 kg. Edelleen iloinen heidän puolestaan, mutta oma tulos ärsyttää. Koko päivän oli myös nälkä.

Ärsytti myös kun illaksi piti raahautua kouluun ja oli väsy olo. Yritin ottaa pienet torkut, mutta kaikki äänet ärsytti ja esti kunnon nukahtamisen. Koululle ajellessa mietin koko ajan, että jos en kuitenkaan menisi. Sieltä minä kuitenkin itseni löysin tietokoneohjelmaa opettelemasta. Onnekseni ohjelma alkoi pikkuhiljaa aukeamaan ja tuntuu, että tunnelin päästä löytyy valoa. Kotiin kaupan kautta.

Vielä ennen kuin pääsin nukkumaan, oli katsottava lasten tavaroita kuntoon. Esikolla olisi orkesteriesiintyminen ja kuopus lähtisi leirikouluun. Kai sitä suurinpiirtein tuli asiat hoidettua. Pää kun painui tyynyyn ei unta tarvinnut paljoa haeskella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti