sunnuntai 25. tammikuuta 2015

3. viikko loppusuoralla

Aamulla sai kyllä istua tovin vessassa... vähän oli pötsi sekaisin. No siitä selvittiin ja muun päivää onkin ollut ihan normaali olo. Mitään älytöntä reippauskohtausta ei tankkaus tuonut tullessaan, muttei myöskään mitään huonoja oloja. Ihan hyvä :)

Aamulla kipusin jännittäen vaa'alle ja totesin ilokseni, että ihan samaa lukemaan näytti kuin tankkausaamunakin. Olin kyllä varautunut nousuun ja edelleen varaudun siihen, että se nousu voi näkyä vasta huomennakin.

Tänään on ollut enemmän nälkä. Ilmeisesti aineenvaihdunta sai kaipaamansa boostauksen. Kävin tänään myös uimassa (1000 m / 50 min), jonka jälkeen söin rahkan, banaanin puolikkaan ja pähkinät. Tuntui kuitenkin, että jo tunnin kuluttua oli kova nälkä. Selvisin kuitenkin ruokailulle ja nyt onkin enää iltapala jäljellä. Tänään olen siis onnistunut myöhäisestä aamusta huolimatta aikatauluttamaan ruokailut paremmin :)

Tänään tytöt paistoivat lättyjä ja söivät niitä jäätelön kanssa. Siinä huomasin, että pala jäätelöä olisi kyllä maittanut minullekin, mutta en ottanut :) Tämä kuusi viikkoa vedetään ohjeen mukaan 99 %:sti ja kun juhlimme Unikon 10 v. synttäreitä, niin silloin on minun seuraava tankkauspäiväni (kolmen viikon kuluttua). Silloin otan myös palan kakkua :) Ja tällä ajatuksella jaksaa kyllä. Motivaatiota lisää myös kesäksi suunniteltu asuntoautoreissu ulkomaille kaveriperheen kanssa. Aluksi puolihuolimattomasti ilmaan heitetty ajatus näyttäisi nyt toteutuvan :) Kroatian hiekkarannat ja vesiputoukset, here we come <3

Kuva lainattu täältä:
http://www.kaukokaipuumatkablogi.net/krka-joen-vesiputouksia-ja-monsuunikuuron-vauhdittamat-lettukestit-kroatia-osa-4/
(blogi johon pitää vielä muutenkin palata)

Tämäkin viikko on mennyt hujauksessa ja hyvin. Edelleenkin olen selvinnyt ilman suurempia mielitekoja. Proteiinipatukoiden mussutus välipalana on toiminut. Ruokiin olen saanut riittävästi erilaisuutta eri mausteilla ja öljyillä, eikä mikään (edes kana) ole alkanut vielä tökkimään. Tokihan sitä mieluusti ottaisi jotain kastikettakin välillä, mutta ei mitään suurempia hankaluuksia siis.
Viikon aikana liikuttu: Aamuaerobisia (koiralenkkejä) 5, kotitreenejä 2 (huippua!) ja uintikertoja 1. Ihan hyvä liikuntamäärä minulle :)
Huippua, kolme viikkoa takana! Ja edelleen jaksaa jaksaa! :)


Tänään syöty:
11.30 ap: smoothie ja kanamuna
14.00 at1: silakkapihvit, parsaa ja porkkanaa keitettynä, basilikaoliiviöljy (raejuusto jäi puuttumaan, kun loppunut)
17.30 vp: rahka, banaanin puolikas, pähkinät
19.45 at2: kanaa, ratatoule (paprika, kesäkurpitsa, sipuli, tomaatti paistettu pannulla), basilikaoliiviöljy (ja edelleen ilman raejuustoa)
22.30 ip: rahkaa, marjoja, vehnälese

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti