keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Järjetön päivä

 
 
Huh huh, johan on ollut päivä! Tänään on menty tukka putkella ja alkuperäiset aikataulut on pissineet ihan urakalla. Aamulenkki koiran kanssa meni ihanassa säässä, mutta kovin myöhään. Heräsin meinaan vasta klo 10 ja siitä sitten ulos. Lenkillä törmättiin pariin koirakaveriin, eikä kulkeminen ollut kovin vauhdikasta. (n. 2 km/ 40 min). Siitä nopeasti suihkuun, tukka kuivaksi ja tyttöä hakemaan koulusta. Esikon kanssa oli menoa, joten aamupalaksi ehdin siis haukata kotona kanamunan ja smoothien hörpin sitten tyttöä odottaessani. Homman jälkeen äkkiä kauppaan ja kotiin.


Aikaa oli about 45 min, jona aikana laitoin itselleni pikaruokani (jauhelihakeiton), lapsille ruokaa (lähinnä ohjeistin mitä ottavat), pakkasin koulutavarat ja eväät, huomasin etten ollutkaan lunastanut vielä Esikon leffalippuja, joten koneen kanssa hääräämään. Ensimmäisen läppärin tulostusasetukset eivät olleetkaan kunnossa ja toinen läppäri jämähti ihan täysin. Leffalippujen tulostaminen ei siis onnistunut. Lähetin pdf:n tytön sähköpostiin. Onneksi on nuo älypuhelimet.

Seuraavassa hetkessä kiisimmekin sitten "Unikon" kanssa hänen koulullensa, kun oli määrä olla 15.50 koululla, jotta lähtevät kerhon kanssa reissuun. Koululla ollessa, "Esikko" soittaa, että koiraa ulkoiluttaessa avaimet jäi kotiin. Onneksi oli puhelin mukana ja onneksi en ollut kaukana. Olisi jäänyt muuten leffareissu kaverin kanssa väliin. Niinpä siis kurvasin takaisin kotiin, söin loppuun ateria ykköseni, hain tytön ja koska hän ei enää ehtinyt bussiin, vein hänet kaupunkiin.

Ehdin hyvissä ajoin omalle koululleni, kävin vielä koulun kirjastossa ja siitä tunnille. Koulutunnit menivät hiukan haaskuuseen. Jälleen kerran koneen ja ohjelmien käynnistyksessä oli ongelmia ja paljon tuhrautui aikaa turhaan. Ja juuri kun olisi ollut ihan tärkeää seurattavaa, sain vaihdella tekstiviestejä ja puheluita tyttösten ja Unikon kaverin äidin kanssa. Aikataulut olivat muuttuneet. Unikon piti palata omalle koululleen 20.45, mutta tapahtuma olikin edennyt rivakammiin ja olisivat jo 19.30 koulullaan. Esikko sitä vastoin oli tulossa myöhemmällä bussilla kuin mitä oli suunniteltu (19.20) joten kukaan ei olisi kotona Unikon saadessa kyydin kaverin äidiltä. No onneksi tyttösten aikataulut sitten kuitenkin osuivat yksiin ja molemmat pääsivät kotiin. Unikolla kun ei ollut avaimia mukana, kun minunhan piti hänet hakea vasta klo 20.45. Onneksi on kavereiden äidit, joita ilman olisi hetkittäin pulassa!

Tästä voi siis ynnätä, ettei mennyt äidin ruoka-ajatkaan ihan nappiin. Mitään ylimääräistä ei ole kuitenkaan tullut syötyä ja siitä saan olla ylpeä. Helpostihan juuri tälläisenä päivänä ajattelisi, että heitänpä nyt vaikka yhden voileivän tässä kohtaa kun en ehdi kunnolla syömään. Minut pelasti tuo pikaruokani (keittojuurekset ja valmiiksi paistettu jauheliha). Pitää muistaa, että aina on oltava jotain nopeaa.

Tämän päivän ruokailut:
12.15 ap: kanamuna
13.00 ap jatko: smoothie
15.15 at1: suurin osa jauhelihakeitosta + raejuusto + basilikaoliiviöljy (lusikalla suoraan, ei pahaa)
16.00 at1 jatko: loput jauhelihakeitosta
18.30 vp: proteiinipatukka, piltti aurinkoinen, cashew-pähkinät
22.00 at2: kylmäsavulohi/tonnikalasalaatti, raejuusto, basilikaoliiviöljy
24.00 ip: rahka, marjat, vehnälese
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti