torstai 15. tammikuuta 2015

Ihan tavallinen päivä ja synttäreiden suunnittelua

Pisin aamulenkki tähän mennessä ja sain miehenikin mukaan :) eli 2,85 km ja 42 min näyttää Sporttracker. Puhelimen näytöltä toki näen reitit ja päivämäärät, mutta olisi kiva saada jotenkin yhteenvetona talteen miten on liikkunut. Pitäisi siis ehtiä perehtymään mitä eri mahdollisuuksia olisi.

Tänään ei mitään ihmeitä. Aika on mennyt kuin siivillä ja tullut huseerattua yhtä ja toista, muttei sitä mitä olin ajatellut. Koulutyöt jäivät siis tekemättä... Huoh, niihinkin pitäisi löytää motivaatio jostain. Nyt tulee vain keskityttyä niin tähän painonpudotukseen.

Huomenna onkin tarkoitus mennä koululle päivällä tekemään ryhmätyötä. En haluaisi kantaa omia eväitä mukana, koska olen nauttinut koulun ruoista, salaatitkin ovat hyviä. No tein varoiksi kuitenkin jo jääkaappiin annoksen kanasalaattia mukaan, mutta tarkistan aamulla ruokalistan. Olisi ihan parasta jos listalta löytyisi lohta, sitä tekisi nyt mieli :)

Tänään puhuttiin paljon tytön kanssa ihan pian tulevista 10 v. synttäreistä. En niinkään pelkää sitä kun talo täyttyy herkuista kaverisynttäreillä, tai no vähän, mutta enemmän sitä kun erikseen on vielä juhlat sukulaisille & ystäville. En haluaisi välttämättä tuoda esille laihduttamistani, mutta eihän kukaan voi olla huomaamatta kun en syö kakkua! Kaikki muut herkut voisin ohittaa, mutta kakku... Ja sitten kun niitä herkkuja vielä tietty jää juhlien jälkeen tänne pyörimään. Pitänee kutsua naapurit rääppiäisiin tai jotain :) Toisaalta toivoisin kovasti, että juhliin mennessä minussa olisi jo jotain näkyviä muutoksia. Silloin ei haittaisi paljastaa missä mennään, mutta jos mitään ei vielä näy niin sitten haluaisin olla hissuksiin.

Kun esikoisen 12 v. synttärit viime syksynä lähestyivät, havahduimme, että käymme yleensä ulkona syömässä äitien- ja isienpäivänä. Niinpä keksimme, että myös lasten synttäripäivänä he saavat päättää mihin silloin mennään. "Esikko" halusikin sitten sushia syömään ja niinpä sinne mentiin. Ihan uusi maailma meidän perheelle. Vain Esikko oli käynyt kerran aiemmin ystävänsä kutsumana ja tykännyt. No mutta nyt olisi tosiaan tuon meidän kuopuksen vuoro, "Unikon". Kaikella todennäköisyydellä hän valitsee PanchoVillan. Tähän sopii taas syvä huokaus. Mieluustihan siellä vetäisin sen hampurilaisen ja vaaditaan melkoista tahdonvoimaa, että tilaan salaatin. Pitääkin perehtyä mitä se tuleva tankkauspäivä tarkoittaa ja milloin se on. No tuskin sentään hampurilainen muuttuu silloinkaan sallituksi.

Tämän päivän ruokailut:
11.30 ap: smoothie, kanamuna
14.30 at: jauhelihakeitto, raejuusto
17.30 at: silakkafileet, kukkakaalimuussi raejuustolla ja sitruunaoliiviöljyllä
18.30 vp: proteiinipatukka, pähkinät
23.00 ip: rahka, vadelmamehukeitto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti