lauantai 17. tammikuuta 2015

Aktiivisempi lauantai, tykkään!

On se hienoa kun tyttösten kanssa voi jo mennä ihan oikeasti uimaan. Halli oli kyllä ikävän täynnä, toisin kuin kuvittelin, joten uinti oli aluksi vaikeaa. Saatiin kuitenkin lopulta kauhottua 600 m :) Samalla tuli sitten lauantai saunomisetkin hoidettua.
 
Kun kirjasto ja uintireissu idea tuli aika extempore, näytti dieetti juuri rajoituksensa. Ei voitu lähteä samantien, vaan piti uhrata muutama ajatus ruokailulle. Todella pikaisesti piti vääntää ruoka ennen lähtöä ja lisäksi jotain evästä mukaan. Eväitä en minä ehtinyt syödäkään kun meni niin täpärälle hallista poistuminen. Niinpä tein sitten kotona ihan oikean aterian (jälleen meni kylmäsavulohen puolelle) ja söin sen päälle välipalan.
 
Yht'äkkinen suunnitelmien muutos ei onnistu dieettaajalta. Oltais saatettu normaali tilanteessa suunnata uinnin jälkeen vaikka kaverilleni iltaa viettämään. Kaikki ruoat olisi pitänyt siinä tapauksessa olla mukana. Kyllähän sitä nyt vielä jotain proteiinipatukkaan kantaa kassissaan mukana, mutta ei koko päivän eväitä, jollei ole niin suunnitellut.
 
Tänään kun lapset söivät herkkuja, meinasin sen enempiä ajattelematta ottaa ruissipsin. Se ei ollut varsinaisesti edes mikään mieliteko, pikemminkin refleksi. Samoin karkki tuoksui hyvältä nenään, muttei mitenkään ylivoimaiselta. Ehkä asiaa auttoi herkullisen proteiinipatukan syönti. Karkkien ja muiden herkkujen syönti himot ja syönnit edelleen nolla. Näin on hyvä :)
 
Tänään:
12.30 ap: smoothie, kanamuna
14.30 at: jauhelihakeitto, raejuusto ja oliiviöljy pelkältään
19.00 at: kylmäsavulohisalaatti, raejuustolla ja basilikaoliiviöljyllä
20.00 vp: proteiinipatukka, cashew-pähkinät
23.15 ip: rahka, vadelmakiisseli
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti