maanantai 26. tammikuuta 2015

Neljäs viikko käynnistyi

Näin sitä käynnistyi neljäs viikko :) Puntari näytti aamulla 86,2 kg eli +- 0 tulos viime maanantaista. Kokonaispudotus edelleen 2,2 kg. Vyötärön ympärys -4 cm kokonaisuudessaan. Tänä maanantaina en pudotusta odottanutkaan, pikemminkin kunnon nousua lauantain tankkauksen takia, mutta ei onneksi sitäkään. Välillähän viikolla vaaka on käynyt jo alempanakin ja toivon, että pian alkaisi pudota taas.

Aamulenkki jäi väliin myöhäisen nukkumisen takia ja sain kiiruhtaa fyssarihierojalleni. Mutta kylläpä olikin kiva käynti hänellä. Käytiin läpi Jutan jumpan liikkeitä ja etsittiin pari korvaavuutta, selälleni paremmin sopivaa liikettä. Sain myös hämmästyttää hänet esittelemällä mm. askelkyykkyjäni, jotka ovat kuulemma todella hyviä :) Hän ei ollut uskonut, että vielä pitkään aikaan sellaisia tekisin. Kesälle olisi ehkä uskaltanut minulle ne laittaa. Kuvaa hyvin siis sitä kuinka pahassa kunnossa selkäni kanssa oikeasti olen ollut. Mutta koska tein tunnollisesti useita kuukausia hänen ohjeillaan kuntoutusta, kävin hieronnassa ja kiropraktikolla, niin se on tuottanut tulosta :) Muidenkin liikkeiden liikeratoja tarkasteltiin ja hienosti kuulemma vedän :) Lantion nosto yhdellä jalalla sai myös erityiskehut :) Tähän päälle sitten 45 min hieronta :) Nyt alaselkä vähän vihotteli hieronnassa ja pitkät selkälihakset olivat kuulemma ihan spasmissa. Illanmittaan on ollut hyvä olo.

Lauantaina kävin kehonkoostumus mittauksessa ja näitä lukuja myös käytiin läpi vielä fyssarin kanssa. Olin itse todella yllättynyt hyvästä lihasprosentista! Muutenkin kaikki arvot näyttävät hyvältä. Vesiprosentti ei näyttänyt riittävää lukemaa mittaushetkellä, mutta tuossa tilanteessa olinkin juuri ravannut pari tuntia tapahtumassa ja unohtanut juoda. Laitteen mukaan pudotettavaa rasvaa on n. 23 kg, se ei ollut yllätys. Onneksi olen jo oikealla tiellä :) Kuulemma ihostanikin tuntee, että juon nyt tarpeeksi. Ihoni oli kuulemma kimmoisampi hierottaessa.

Tänään huomaan, että pakastimeen jäänyt jäätelö kiusaa, samoin katse jäi viipyilemään pöydällä olevaan ruisleipään. Luulen, että ensinnäkin liian pitkiksi venyneet ateriavälit (jolloin jouduin yhdistämään at1 & vp ja at2 & ip) ovat tähän syynä ja toisaalta se, että tankkauspäivä ei ollut herkkupäivä, eli "oikeata" herkuttelua ei ole ollut kolmeen viikkoon. Luulenkin, että minun on parempi syöttää tuo jäätelö aika nopeaan lapsille tai muuten voin melkein vannoa, että syön sen itse. Päänsärkykin on tänään vaivannut. Aamusella se oli vielä pieni jomotus, mutta illemmalla jo aika ikävä. Buranaa en siihen nyt ottanut, mutta jollei mene yön aikana ohi, niin aamupalalle sitten otettava yksi pilleri lisää.

Mutta ei siis muuta kuin mukavaa alkanutta viikkoa ja tsemppiä itse kullekin :)

Syömiset tänään:
11.45 ap: smoothie, kanamuna
16.15 at1: kanaa, ratatoule, raejuusto, öljy
16.30 vp: proteiinipatukka, marjoja (en ehtinyt syödä pähkinöitä ja illemmalla unohdin)
21.00 at2: jauhelihakeitto, tomaatti, raejuusto, öljy
21.30 ip: rahka, mansikkaa, vehnälese


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti