torstai 22. tammikuuta 2015

Torstai

Aamu lähti vauhdilla käyntiin, kun tyttö tuli hädissään herätteleen, että äiti, kello on jo 8.15. Ei muuta kun nopsasti pystyyn, lapset söi aamupalan, toinen käytti koiran. Mahakipuinen Unikko jäi kotiin kun lähdin viemään Esikkoa luokan retkelle, jonka kyydistä oli myöhästynyt. No onneksi ei ollut paikka kovin kaukana. Kävin sitten samalla reissulla parissa kaupassakin ja lopulta söin aamupalan klo 12. Vaikka nälkä kurnikin jo kahden maissa, sain ruoan nenän eteen vasta klo 16. Jotenkin vetämätön olo.

Loppupäivä meni vetelehtiessä, koiran kanssa pieni iltalenkki (1,5 km / 23 min) ja loppuilta taas töllön ääressä. Olen katsonut kaikki mahdolliset laihdutusohjelmat, mutta unohdin tuon Rakas, sinusta on tullut pullukka - ohjelman tänään. Motivaatio on pysynyt hyvänä juuri noita ohjelmia katsellessa, lukiessa muiden laihduttajien blogeja ja face- ja fitfarm-sivustoa. Tosin nyt on pakko myöntää, että tänään kiukutti ennen tuota ateria ykköstä kun oli nälkä ja väsy.

Vielä ennen iltapalaa päätin tehdä fyssarini harjoitukset ja nyt tuntuu hyvältä :)

En ole ihan kauheasti vielä uhrannut ajatuksia tankkauspäivälle, mutta huomenna olisi jo pakko suunnitella syömiset, että saa sitten kaupasta ne haettua. Lauantaina ajattelin tankkauksen suorittaa. Yksi meno minulla on sille päivää, joka haittaa ruoan laittoa, mutta yritän tehdä mahdollisimman hyvin valmistelut huomenna.

Tämän päivän ruokailut:
12.00 ap: kanamuna, smoothie
16.00 at1: kanaa, keitetyt kasvikset (parsakaali ja porkkana), raejuusto, basilikaoliiviöljy
19.00 at2: jauhelihakeitto, raejuusto, basilikaoliiviöljy (lusikalla suoraan)
19.30 vp: proteiinipatukka, mansikoita, pähkinöitä
23.30 ip: rahka, mustikat, vehnälese

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti