keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Koira, mikä ihana tekosyy

Tänään mulle välähti se, miksi kävely nyt on niin mukavaa. Tokihan olen ennenkin tottunut kävelemään ja tykännyt siitä (silloin kun varpaat eivät renkkaa), mutta nyt se on erityisen mukavaa. No tuo meidän vajaa 2 vuotias nelijalkainen ystävämmehän tähän on syynä. Ei tarvitse koskaan kävellä yksin. Ja mikä parasta, kukaan ei ajattele kun tulen lenkillä vastaan, että tuo tuossa koittaa laihduttaa :) En ole toitottanut tätä remonttia, tykkään pitää toistaiseksi ihan vain omana tai pienen piirin tietona. Toki sitä mukaan kun kavereita näen, voi asia tulla puheeksi, mutta ei mitään suureellisia face päivityksiä asiasta.

Tänään tein todella pitkästä aikaa silakkaa ja voi kun oli hyvää. Ihan vain uuniin ladoin kaksi päällekkäin ja erilaisia versioita mausteista väliin. Paras oli mausteseos jota laitan aina uuniloheenkin. Lohta tekisikin mieli, et sitä sit jossain kohtaa kans. Tänään otin vihdoin myös kuitulisän (vehnäleseet) mukaan ruokavalioon. Aamulla sekoitin ne smoothieen, illalla rahkaan. Ja vaikken erikseen ole kirjoitellut, niin oliivi/rypsiöljyn olen nyt oppinut laittamaan aterioiden kasviksiin.

Tänään oli koulupäivä (ilta) ja sinne otin helpot eväät eli proteiinipatukan, banaanin ja pähkinät. Koulun jälkeen kauppareissu kun tuntuu, että koko ajan jotain on lopussa. Illalla kotiuduttuani tein fyssarini jumpan. Olen niin tyytyväinen itseeni. Taas yksi hieno päivä takana.

Ruokailut:
12.30 ap: smoothie, kanamuna
16.00 at: silakoita, lämpimät kasvikset (parsa, kukkakaali, porkkana), raejuusto
18.30 vp: proteiinipatukka, banaanin puolikas, pähkinät
23.00 at: silakoita, lämpimät kasvikset (parsa, kukkakaali, porkkana) nyt kylläkin vain 1/2 määrätystä, raejuusto
23.30 ip: rahka, vadelmakeitto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti