maanantai 19. tammikuuta 2015

Jes, kolmas viikko pyörähti käyntiin



Jihuu, paino on tippunut 600 grammaa viikon takaisesta, eli yhteensä nyt -2,2 kg :) Mittoja en nyt ehtinyt kunnolla tarkistella, mutta näyttäisi että vyötäröstä on pois 1-2 cm (yhteensä 3-4 cm). Tämä tekee sen, että toppahousut menee nyt kiinni :) Dieetin alun siis loikin (onneksi pitkän takin turvin) toppahousut osittain auki. Siitä tiedän, että olin saavuttanut isoimmat mittani koskaan. Kaupoilla vilkuilin uudenaikaisia hienoja toppa-asuja ja toivonkin, että kevään alennusmyyntien aikaan olisin jo saanut niin paljon pois, että voisin hankkia uuden asun tämän jo yli 10 vuotta vanhan tilalle. Vielä ei kuitenkaan ole sen aika.
 
Aamulenkille olikin sitten kiva lähteä hyvillä mielin ja tein jälleen tuon pisimmän lenkkini. (Nyt 3,3 km / 43 min). Tässä muutama kuva lenkkini varrelta. Kyllä oli taas luonto kauneimmillaan ja aivan ihana sää. Kamerani ei sitä valitettavasti ole saanut hienoimmillaan talteen. Hauskasti kuvista näkee sen kuinka päivä lähti valkenemaan. Lenkille lähdin klo 8.
 
 
 
 
 
 
 
 
Eilen tutustuin Model My Diet sivustoon ja loin kuvan itsestäni alkupainossa ja kokeilin miltä tavoite paino näyttäisi. Saatiin kyllä niin hyvät naurut kun koiteltiin mallin päälle erilaisia uikkareita. Helppo nyt naureskella kun on onneksi oikealla tiellä.
 
Lähtöpainoni on n. 88 kg ja olin ajatellut, että kesään mennessä vähintään -10 kg ja lopulta kaikkineen -20 kg. Tuon mallinnuksen avulla vain näyttäisi, ettei -20 kg vielä riitä, vaan voi olla että lopulta -30 kg onkin oikeampi! Huh, en ole osannut ajatella, että minun pitäisi pudottaa 30 kiloa! Ehkä siksi, että pääsääntöisesti olen painanut n. 83 kg, mutta nyt tänä syksynä paino noussut vähäisen liikkumisen myötä (selkävaivat). Lisäksi muistelen, että yläasteella kun painoin 55 kg, olin mielestäni liian laiha. Tosin 58 kg tuntui silloin hyvältä. No lopultahan ei tietty vain vaakaan voi tuijottaa ja lihasmassaakin on hankittava ja saatava itseä timmiin kuntoon. Näin sopiva paino saattaa olla jotain tuon 58-68 kg:n välillä. Vartalomuodoltani olen omena, joten saadakseni aikaan vyötärön, on minun oltava aika rasvaton. Omia biksu kuviani en tänne kehdannut laittaa, mutta nämä ovat pelottavan lähelle ;)
 
88 kg -> 68 kg (-20 kg)
 
68 kg -> 58 kg (vielä -10 kg)
Tässä huomaa hyvin eron.

88 kg -> 58 kg (-30 kg)

 
 
Ruokailut tänään:
9.30 ap: smoothie ja kanamuna
12.30 at1: kana ja pakastepussista paprika, kesäkurpitsa, munakoiso ym. seosta + raejuusto ja basilikaoliiviöljy (ei ollut yhtä hyvää kuin tuoreista eilen tekemäni, mutta ihan ok)
14.45 vp: smoothie: rahka, puolukka, mustikkakeitto (ei ihan paras yhdistelmä...) ja cashew-pähkinät
18.30 at2: sama kuin at1
22.30 ip: rahka, mansikkakeitto, lese, 1/2 banaani

Mehukeittoa lisäsin välipalaan vahingossa ja illan puolikas banaani tuli treenin vuoksi, ei siis ihan oikeaoppinen päivä, mutta kyllin hyvä :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti