maanantai 12. tammikuuta 2015

7. päivä ja ensimmäinen viikko takana!

Tänään heräsin vasta n. klo 11. Siitä sitten koiran kanssa "aamulenkille" ja aamupalalle. Päivällä pääsin uimaan kun kuopus halusi kaverilleen ja uimahalli on siinä lähellä. En tiedä olisiko muuten tullut lähdettyä, mutta oli huippua että niin tein. Siitä on kauan kun olen ollut viimeksi uimassa. Viime kesäkuussa sain niin pahan välilevyn pullistuman, että jonkin aikaa sai lapset ja mies laitella sukkia jalkaani. Pitkään meni ennen kuin pystyin kohottamaan käsiäni pään yläpuolelle niin, että jalatkin olivat suorana. Uimaan meno oli siksi vähän jännääkin. Mutta ei ottanut selkään yhtään. Huippua! Otin nyt ekalla kertaa rauhallisemmin ja uin n. puoli tuntia / 600 m. Söin välipalan heti uimahallilla. Nyt poikkeuksellisesti vähän banaania rahkan kaverina, kun lähtö tuli vähän yllättäin.
 
Päivällisen kokkauksessa olinkin nyt jo vähän suunnitelmallisempi. Paistoin uunissa 800 g broilerin fileitä ja punnitsin ne ennen pellille laittoa ja sitten paiston jälkeen. Yllättäin niiden painot vaihtelivat 60-74% välillä raaka-painosta. Tulen jatkossa käyttämään varmaan n. 70% kypsälle broilerille. Esikoinen halusi kokeilla uutta vihannessekoitusta. Ihan ok muuten, mutten tykännyt käännellä niitä pannulla kymmentä minuuttia.
 
Ilta meni nopeasti ja johtuen päivän kulusta oli iltapala yhdistetty ateria ja iltapala. Ihan liian myöhäiseksihän tuo syöminen meni, mutta ei auta. Huominen vähän jännittää. Huomenna siis eka virallinen punnitus. Olenhan tässä välillä hyppinyt vaa'alle ja se on seilannut ylös ja alas. Suunta on ollut kyllä oikea. Tätä ekan viikon pudotusta en pidä kyllä niin kovin todellisena, se kun on enemmän vain nesteitä. Ajattelin huomenna myös heti aamulla ottaa mitat ja kuvia ihan itsekseni vaatteet päällä. Josko jotain kuvaa uskaltaisi sitten tänne blogiinkin laittaa. En noita ekoja bikinikuvia oikein kehtaisi tänne laittaa, vaikka noinhan sitä on tullut rannallakin pyörittyä...
 
Tämän päivän syömiset:
12.30 ap: smoothie ja kanamuna
16.00 vp: rahka, banaanin puolikas, pähkinöitä
18.15 at1: kanaa, kasviksia, raejuustoa
22.00 at2 ja ip: kanasalaatti raejuustolla, ilta smoothie
Juonut vettä n. 3 litraa ja jo helposti :)
 
Tämä viikko on sujunut yllättävän helposti eikä viikonloppu tuonut minkäänlaisia vaikeuksia ruokavaliossa pysymiseen. Aivan huikeeta. Ja nyt alkaa jo tuntua, että ruokailussa vatsa täyttyy, mutta nälkäkin ehtii tulla jo n. 2,5 tunnin kuluttua. Myös öljyt alkaa menemään nyt alas ihan helposti. Vinkki valkosipuli oliiviöljystä on kyllä pelastanut minut, kun pelkkä rypsiöljy ei oikein maistunut. Yksistään valkosipuli on vähän turhan tuhtia tavaraa meikäläiselle, mutta olenkin laittanut ruokalusikkaan hitusen sitä ja lisäksi rypsiöljyä. Kun sitten salaattiin olen lisännyt vielä suolaa ja pippuria, niin avot että on herkkua! Enpä olisi vielä viikko sitten uskonut, että herkuttelen salaatilla!
Veden juontikin alkaa pikkuhiljaa luonnistua eikä aamulenkitkään (kävelyt) pahoja.
 
Treenit ovat käytännössä katsoen jääneet tekemättä kokonaan, se on harmillista. Ensi viikon ohjelmassa onkin tehdä ainakin fyssarin mulle henk.koht. tekemää harjoittelua ja jos pystyn, niin nappaan joitain osioita SD jumpastakin. Koska selkävaivani takia on mietittävä tarkasti mitä ja miten tekee, eikä treeni vastaa ihan sitä treeniä mitä SD:ssä on ajateltu, syön koko ajan lähinnä lepopäivien mukaan.

Mut joo, huomiseen :) 
 
 

Uimahalli eväiden kuvaamiseen havahduin syötyäni melkein kaiken :)
 
 

Uusi kasvissekoitus kokeilu. Ihan ok.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti