perjantai 23. tammikuuta 2015

Tankkauspäivään valmistautumista ja ruokaohjelinkkejä

Tankkauspäivän suunnittelu ei ole alkanut minulla jo aikoja sitten, vaan pikemminkin muutama päivä sitten havahduin siihen, että pitäisi keksiä lauantain syömiset. Hmm... mitä minun tekee mieli? Hassua, ei juurikaan mielitekoja. Dieetin alussa teki kovasti mieli perunaa ja ruisleipää kaurapuuron kanssa, myös juustoja oli ikävä. No nyt, edelleen nuo kaikki kelpaisivat, mutta eivät varsinaisesti himota.

Ruokaohjesivustoa selatessani, eteeni tuli lohi. Joo, sitähän minä syön. Mutta! Ruokaan ei lisätä suolaa. Eihän sellaista lohta voi syödä. Ja kun vielä ajattelin, että voisin ihan kaupan valmistiskiltä ostaa palasen, niin sehän on jo siellä kaupassa kovasti maustettu. Hmm... pitää miettiä. Lohi ja peruna kuullostaa kyllä herkulliselta. Tosin, juuri nyt kämpässä leijuu hyvä kalan tuoksu, uunissa on silakkafileitä maustettuna juuri sillä "lohimausteella". Nam. Eli onkohan se lohi sitten kuitenkaan hyvä tankkauspäivän ruoka. Foorumilta selvisikin, ettei lohi ole suositeltavaa, kun on niin rasvainen kala.

No päivänmittaan on sitten tullut jotain ajatusta huomisesta. Erinäisiä aineksia löytyy kaapista, joten eiköhän sitä jotain syödäksensä saa. Jäätelö on mulla se mistä viimeiseksi herkuissani luopuisin ja on kyllä tosi kiva kun sitä saa huomenna ja ihan ison palan :)

Aamulla tuntui, että tarvitsen kaurapuuron. Pelkkä aamulenkki koiran kanssa (3,3 km / 40 min) kun ei puuroa vielä tarjoa, päätin tehdä kotitreenin. Koko päivä meni kuitenkin kuin siivillä, eikä muka sopivaa treeniaikaa löytynyt. Kävin vielä kaupassakin ennen urheilua. Mutta olen kyllä niin ylpeä, että treenin sitten lopulta suoritin ja vedin vieläpä kaksi kertaa, niin kuin kuuluukin :) Ruokailut kyllä sitten kärsivät, mutta ei voi mitään. Ateria kakkonen tuli nyt syötyä tosi myöhään ja vielä perään iltapalakin.

Mutta nyt vielä pyykkien ripustus ja nukkumaan. Huomenna tankataan :)

Tämän päivän ruokailut:
10.00 ap: smoothie, kanamuna
14.30 at1: silakkapihvit, kukkakaalimuusi, raejuusto, basilikaoliiviöljy (lusikalla)
16.45 vp: proteiinipatukka, mansikoita, pähkinöitä
22.30 at2: sama kuin päivällä
23.00 ip: rahka, mustikat, vehnälese

*******************

Keräsin tähän muutaman ruokaohjeen, joista voi saada inspiraatiota dieettiruokiin :)



Silakkapihvit uunissa
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti