perjantai 9. tammikuuta 2015

Ensipäivien tunnelmia


FitFarmin Superdiettiin lähdettiin sitten vähän viimetipassa mukaan. Su-ma välisenä yönä se tapahtui :) Maanantai aamuna ei siis ollut juurikaan kelvollista syötävää kaapissa, joten ensimmäisenä aamulenkki lähikauppaan. Mutta siitä se sitten lähti :)

Ruoka-ajoista kiinni pitäminen ja riittävä syöminen on ollut haasteellista, enkä ole vielä mikään päivä siinä täysin onnistunut. Kyse ei ole siitä ettenkö jaksaisi syödä, vaan että rytmit on vielä sekaisin ja nukun päikkärit. 2. päivänä sain mikreenikohtauksen ja päänsärkyä kesti seuraavaan päivään. Buranalla piti lopulta ajaa pois. Nälkä ei ole vaivannut, eikä mieliteot. 3. päivänä sain juotua vettä jo 2 litraa. Se on todella hyvin minulta.

Oikein ihmettelen kuinka hienosti tämä on lähtenyt käyntiin! Ilmeisesti sitä motivaatiota on tullut kerättyä riittävästi. Lisäksi ensi kesäksi suunniteltu matka ja keväällä toiveissa oleva valmistuminen motivoivat kovasti. Ja olihan se ihan kamalaa kun otettiin kuvat toisistamme. Minä näytän siltä kuin olisin vähintään kuudennella kuulla raskaana :/ 

Huippu fiiliksellä lähti tämäkin (4.) päivä käyntiin. Olipa oikein nautinto tehdä koiran kanssa heti aamulla reilun puolentunnin lenkki. Koirakin on onnellinen :) Illemmalla koitin ekan kerran vähän kotitreeniäkin. Tein vain kertaalleen ja kevennettynä. Polvet ei oikein tykänneet ja selkäkin kipuili hiukan. Pitää tarkistaa fyssarilta liikkeiden sopivuus/vaihtoehtoiset liikkeet.

Ruoat ovat olleet todella maukkaita kun on käyttänyt mielikuvitusta salaateissa. Lapsetkin ovat halunneet samoja herkkuja :) 
4. pv ruokailut (parantamisen varaa vielä on), mutta sain juotua 3 litraa:
10.30 aamupala: Real, sipaisu oivariinia, 2 ohutta juuston siivua + kanamuna + smoothie (marjoja, rahkaa, mans.keittoa)
14.00 ateria1: kanaa, salaattia, raejuustoa
18.30 ateria 2: kanaa, salaattia (mm. paistettua paprikaa ja sipulia), raejuustoa
21.30 iltapala: rahkaa, marjoja, proteiinipatukka
 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti