maanantai 12. tammikuuta 2015

Punnitus

Vähän jännitti tänään astua puntariin... 86,8 kg eli -1,6 kg :) Otin myös mitat. Vyötärönympäryksestä on lähtenyt 2 cm. :)
 
Tänään on ollut jotenkin todella turvonnut olo. Oikeastaan niin kuin olisin raskaana ja siltä kyllä näytänkin. Ainoastaan aamulla on ollut inhimillinen olo, muun päivää olen kamppaillut "raskausvatsani" kanssa. Toivottavasti pian helpottaa.
 
Liikkuminen on tänään jäänyt kavereiden kyläilyiden myötä. Ei olisi kyllä ollut energiaakaan kun jälleen tuli hölmösti valvottua niin, että yöunet jäivät neljän tunnin mittaisiksi.
 
Nyt alkoi kanan vähän tökkimään, joten tänään oli vuorossa jauhelihapihviä. Ihan hirmuisesti ei olisi salaatitkaan maittaneet. Pitäisiköhän olla sekoittamatta aina joka lajia, sillä silloin on aika vaikea saada vaihtelua aikaseksi. Illan aikataulusta tuli taas tiivis ja välit olivat liian lyhyet. Ajattelin jo jättää iltapalarahkan väliin, mutta menihän se kun piti sen 4 tuntia taukoa.
 
Huomenna panostan siihen, että suunnittelen päivän kulun ja ruokailut jo heti aamusta. Ei enää sävelletä lennossa.
 
Ruokailut:
10.00 ap: smoothie, kanamuna
13.30 at1: kanaa, salaattia, raejuustoa
17.00 vp: proteiinipatukka, pähkinöitä
19.00 at2: jauhelihapihvi, salaattia (uutena mukana punajuuri), raejuustoa
23.00 ip: rahka ja mehukeitto
Vettä n. 2,5 litraa
  
Pitkään tätä mietin, että kehtaanko laittaa itsestäni aloituskuvaa tänne. No niitä bikinikuvia en kyllä kehtaakaan, joten otin sitten aamulla itsestäni kuvat trikoot ja toppi päällä. Tässä minä "koko komeudessani". Onhan tuon vatsan tuossa huomannut, mutta kyllä se oli omassa mielessä pienempi. Pieni kiertoliike itseasiassa vielä pienentää sitä vähän :/ Mutta näin ne on sitten julkaistu ja jos alkaa liikaa tekemään mieli lipsua, niin voin sitten tästä hakea vähän motivaatiota. Jälkimmäinen kuva on FitFarmin facesta napattu motivaatiokuva, jonka tulostan myös jääkaapin oveen :)

Hyvää alkanutta viikkoa minulle ja muille <3
 

12.1.2015 ensimmäisen viikon jälkeen
 



Motivaatiokuva FitFarmin Facebook sivuilta
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti