tiistai 13. tammikuuta 2015

Hyvältä tuntuu

Liikuntaa tuli tänään harrastettua mukavasti, oman mittapuuni mukaan. Aamulla kävin reilun 2 km eli n. 30 min koiranpissatus lenkillä, päivällä tein oman fyssarin ohjeiden mukaisen jumpan ja vielä illalla reilu 2 km koiralenkki. Olen erittäin tyytyväinen.

Selkä (vasen pakara/lonkka) on vaivannut tänään. Selkähän on ollut jo suht hyvä reilun kuukauden ja mystisesti lonkkakivutkin katosivat viime viikolla aloittaessani yhden face haasteen mukaisen kyykyssä istumisen. Olin aivan riemuissani. Mutta tosiaan nyt ottanut nokkiinsa aluksi SD kotijumppaa yrittäessäni, joka kuormitti selkää liikaa. Sittemmin kenkiä sitoessani venäytin jonkin paikan ennen uimaan menoa ja saattaahan selkä olla vähän rasittunut siitä uinnistakin. Koitan ottaa nyt taas tarkemmin kaiken tekemiseni ja tehdä tunnollisesti nuo fyssarini liikkeet.

Eilisestä järkyttävän pinkeästä vatsasta ja ähkystä johtuen päätin, että tänään syön niin painavia kasviksia kuin mahdollista, jotta määrä pysyy kohtuudessa. Päädyinkin sitten ottamaan aterioille vain tomaattia. Lisäsin tietysti ateriaan kuuluvan raejuuston ja öljyn sekä makua antamaan suolaa ja yrttimaustetta. Ratkaisu toimi. Vatsa on palautunut omaksi normaaliksi itsekseen ja muutenkin päivä on ollut mukava. Tänään en ole pahemmin häärännyt keittiössä.

Ruokailut:
9.00 ap: kaurapuro, raejuusto, marjat, mansikkakeitto
12.30 at: jauhelihapihvi, tomaatti, raejuusto
17.30 at: jauhelihapihvi, tomaatti, raejuusto
22.00 vp: proteiinipatukka
24.00 ip: rahka, mansikkakeitto, vehnälese, pähkinät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti