perjantai 9. tammikuuta 2015

5. päivä

Aamulenkki ei ihan lähtenyt kulkemaan. Oli aika väsynyt ja voimaton olo. Saattaa toki johtua siitäkin, että yöunia jälleen takana vain viisi :/ Tuli valvottua liian myöhään blogia perustaessa.
Otin nyt ekan kerran aamulla Burnereita 2. Vatsa ei kummemmin reagoinut.

Olin niin päättänyt, että tänään pidän aikatauluista kiinni ja illemmalla teen kotijumpan. No toisin kävi... Päikkärit (melko pitkät) sekoittivat rytmin. Samoin kuopuksen vienti kaverilleen ja pitkä kauppareissu. Onneksi otin sentään mukaan proteiinipatukan ja vettä. Kaupassa meinaan iski aika heikko olo. Kaikkia ruoka-annoksia ei siis tullut tänään(kään) syötyä. Huoh. Ihan hölmöä että tämä on se vaikea osa laihista.

Edelleenkään ei kaupassa tehnyt mitään ylimääräisiä hyvelöisiä mieli. On itseasiassa hauskaa kuinka äkkiä olen alkanut kuolata erilaisten salaattien ja kasvisten perään. Enpä olisi uskonut, varsinkaan näin pian. Huomenna tosin tuleekin sitten varsinainen haaste kun lapsilla on lupa pitää karkkipäivä. Toisaalta en mikään mahdoton karkin mussuttaja ja kun en ota ensimmäistäkään, niin selviän helpommalla.

Päivän ruokailut:
9.00 aamupala: kaurapuuro, raejuusto, marjat, mansikkakeitto ja kanamuna
15.00 at1: kanaa, salaattia, raejuustoa
18.30 välipala: proteiinipatukka
21.00 at2: katkarapuja, kylmäsavulohta, raejuustoa, salaattia
23.00 ip: marjoja ja vähän rahkaa
Juotu n. 2 litraa :/

Vaikka ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan, ei se minua masenna. Elämässä sattuu ja taphtuu. Olen sentään syönyt aika sallittuja juttuja, tosin tuosta kylmäsavulohesta en ole niin varma, joten nou hätä :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti